Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Maruška

Home  /  Lektoři  /  Maruška

Maruška

Tanec je pro mě příležitost. 

Příležitost  se vybít, uklidnit, být v přítomném okamžiku, pořádně si zamakat a hlavně možnost se vyjádřit skrz mé vlastní tělo. 

Jsem dvacetiletá holka, která je nadšená do tance. Tanci se věnuji již 16-tým rokem. Moje taneční cesta začala ve folklórním studiu Jaro , po dobu 7 let. Potom jsem se začal věnovat latině, Street Dance, Dancehall, House Dance, hip hop….. Poslední tři roky se zejména specializuji na Contemporary , Heels- Dance  a Commercial. 

 

Ráda se také tanečně  vzdělávám, jelikož v tanci je vždy co zlepšovat. Zúčastnila jsem se v ČR : 

Full out camp ,Right2dancecamp, Movement Lab 

 

Baví mě cestování a proto se i inspiruji tanečníky po celém světě navštívila jsem: NMDF Convention  in Greece , MTP Slovenia camp 

A jelikož mám v lásce Londýn tak jezdím  pravidelně do tanečních studií Base Dance , Playground London a The Manor LDN Dance Studio, z kterých pak čerpání i ve svých lekcích. 

 

Můj tanecni styl/ moje hodiny na co se můžeš těšit 

 

Neustále se rozvíjím stále hledám svůj skutečný a jedinečný taneční styl a stále se mám kam posouvat , ale na mých lekcích ti mohu nabídnout kousek ze všeho co jsem se kdy naučila . Mé choreografie nikdy nejsou čistě jeden styl , ale vždy skloubení různých stylů, ráda experimentuji takže pokud se nebojíš tančit contemporary  v heelsech či v teniskach a nebo naopak hip hop  bez bot , tak mé lekce jsou pro tebe to pravé , ale pokud radši zůstanes u klasiky, tak se taky vůbec nic neděje. 

 

S každým novým krokem a pohybem přináším do svého tance novou energii a kreativitu, kterou budu rada sdílet s vámi. 

Také se snažím vždy vymýšlet pohyby, které jsou upřímné. 

Tanec mi pomohl v mnoha těžkých i hezkých chvílích mého života a tak doufám ze pomůže i vám .

 

Na mých lekci se taky budem věnovat dechu , jelikož je podstatný jak pro činnost našeho těla tak i pro tanec bohužel sama na dech občas zapomínám tak si ho připomeneme spolu. 

Společně se zapotíme , mákneme  si, ale zároveň pustíme ven emoce , které nás tíži .

Občas jen budeme , občas budeme myšlenkami úplně jinde , a někdy budeme přítomni na 100% a to vše je v pořádku jsme pořad jen lidi . 

 

Pokud váháš  tak nezapomeň , když jsi to nezkusil nemůžeš vědět jestli to je pro tebe. 

Život je od toho zkoušet. 

Budu se na vás všechny do jednoho těšit.

Naše Akce

Sorry, no posts matched your criteria.